Раздувна машина за бутилки от PET материал

РМ – 02КП е предназначена за раздуване на бутилки от PET. Възможностите и са в границите на потребителското търсене. Най-добро място тя намира в производството на PET бутилки за безалкохолни напитки, олио, минерални и трапезни води, сокове, алкохолни напитки и продукти за фармацефтичната промишленост.

ОзначениеНаименованиеОбем, л.
1РМ02КПРаздувна машинаот 0,1 до 2

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ Категория:
Раздувна машина с малък габарит, осигуряваща минимална консумация на електроенергия, удобна за обслужване и лесно преминаване от едно изделие на друго. Задвижването на механичните елементи се извършва с най-качествените пневматични елементи. Контролера е от последно поколение позволяващ максимална гъвкавост при осъществяване на динамичен контрол на процеса, бърза дистанционна диагностика както и взаимозаменяеми елемнти намаляващи времето за престой на машината.
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Свържете се с нас, за да отговорим на вашето запитване и да ви предложим най-добрата оферта.<br> Можете да се свържете с нас<br> <a href="tel:+35942636000">+359 42 636 000</a> или да ни пишете на имейл адрес: <a href="mailto:sales@colorplastbg.com">sales@colorplastbg.com</a>

    X
    ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ