Бластавтомат БА05ДКП М2Л

Бласавтоматите са машини, предназначени за производство на пластмасови бутилки, флакони и буркани с различна вместимост според заданието на клиента от 2л до 5л.
Опаковките които се изработват са от гранулиран термопластичен материал:
  • полипропилен РР;
  • поливинилхлорид PVC;
  • полиетилен LDPE, HDPE;
ОзначениеНаименованиеОпции
1БА05КПБластавтоматстандартен
2БА05КП 2ЛБластавтоматвтори шнек
3БА05КП МБластавтоматединичен манипулатор
4БА05КП М2Бластавтоматдвоен манипулатор
5БА05КП М2ЛБластавтоматвтори шнек, двоен манипулатор

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ Категория:

Дорников бластавтомат с малък габарит, осигуряващ минимална консумация на електроенергия, удобен за обслужване и лесно преминаване от едно изделие на друго. Задвижването на механичните елементи се извършва с най-качествените пневматични и хидравлични елементи. Контролера е от последно поколение позволяващ максимална гъвкавост при осъществяване на динамичен контрол на процеса, бърза дистанционна диагностика както и взаимозаменяеми елемнти намаляващи времето за престой на машината.
Модули които могат да се добавят към машината:

  • втори шнек за изработка на прозрачна лента с която се следи нивото на течността в бутилката;
  • единичен или двоен робот за поставяне на етикети по технологията „in mould labelling” при което бутилката след раздуване излиза от бластформата с вграден етикет едностранно или двустранно.
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Свържете се с нас, за да отговорим на вашето запитване и да ви предложим най-добрата оферта.<br> Можете да се свържете с нас<br> <a href="tel:+35942636000">+359 42 636 000</a> или да ни пишете на имейл адрес: <a href="mailto:sales@colorplastbg.com">sales@colorplastbg.com</a>

    X
    ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ